De oudercirkel

Dinsdag 15 oktober: De oudercirkel (try-out)
Met als thema: Introductie bewust ouderschap
Voor wie: De oudercirkel is bedoeld voor ouders om met elkaar te leren, bewuster te worden en te werken aan de verbinding/relatie met onszelf en onze kinderen.
Tijd: 9.30 – 11.00 uur
Datum:
15 oktober
Docent: Willemijn van Duinen
Prijs: Deze eerste oudercirkel is gratis
Korte omschrijving:
De oudercirkel heb ik opgezet om andere ouders met elkaar te verbinden. Een plek waar jij jezelf mag zijn en jij je hart mag luchten. Binnen de oudercirkel gaan wij met elkaar dieper in op de Aware Parenting filosofie van Aletha Solter, waarin drie belangrijke aspecten verwerkt zijn: De hechting tussen ouders en kinderen, democratisch ouderschap en het herstellen van stress en eventuele trauma’s. Tijdens de oudercirkels worden deze onderwerpen besproken en verwerk ik bewustwordingsoefeningen, geef ik informatie en specifieke tools om mee naar huis te nemen.
De volgende onderwerpen kunnen onder andere aanbod komen:
– Hoe kan jij omgaan met de heftige emoties van jouw kinderen of kind?
– Hoe kan jij meer in verbinding komen met jezelf en jouw eigen behoeftes?
– Op welke manier kan jij empathische grenzen stellen zonder te gebruiken van straf of beloning?
– Hoe kan jij als ouder omgaan met jouw eigen emoties?
Wil je nog meer plezier in het ouderschap en heb je behoefte aan meer informatie? Kom dan op 15 oktober naar de allereerste oudercirkel. Ik kijk er nu al naar uit om jou te ontmoeten. Uiteraard is jouw kindje van harte welkom. Maar misschien is dit juist een mooi moment voor jou alleen. Op deze manier kan jij je nog meer focussen op jezelf in plaats van op jouw kind(eren). Deze oudercirkel is voor maximaal 6 deelnemers. Wees welkom!
Meer informatie: willemijnvanduinen22@gmail.com
Aanmelden: