Voorlezen Gekke Geit

Woensdag 11 december: Voorlezen Gekke Geit
Tijd: 10.15 uur
Door: Mjon Stark
Prijs: Gratis (je betaalt wel de gebruikelijke entree voor het Kunst & Kids Café).
Korte omschrijving:
‘Gekke Geit komt echt tot leven’
D.m.v. een geslaagde crowdfunding is het Mjon gelukt om dit bijzondere boek te kunnen drukken. Het boek gaat over een een geit die een beetje anders is en dat de geit juist mooi is weet de geit nog niet.
Gekke geit is anders met zijn roze strepen. De geit vindt zichzelf eigenaardig en is niet blij. In dit boek ontmoet de Gekke Geit andere vreemde dieren die wel blij zijn met zichzelf. Langzaam leert de Geit van zichzelf te houden en is uiteindelijk trots en durft uiteindelijk zichzelf te zijn

Gekke geit is meer dan alleen een boek. En het onderwerp van dit boek is natuurlijk helemaal van deze tijd, iedereen moet en lijkt perfect te zijn of te willen of moeten zijn, dat wil ik doorbreken. Met dit boek wil Mjon juist kinderen en ouders laten inzien dat ‘jezelf kunnen zijn’ het allerbelangrijkste is ook al ben je totaal anders dan anderen. Ze spreekt bewust de geit niet aan met hij of haar, want het moet immers iedereen aanspreken, ongeacht wie of wat je bent.

Over Mjon Stark:
Ik ben Mjon Stark uit Den Haag en als beeldend vormgever en moeder is elke dag een nieuw begin boordevol inspiratie. Ik kijk het liefste door de ogen van een kind. Kinderen zijn puur, direct en nog vol fantasie. Die momenten van fantasie en energie gebruik ik graag in mijn boek en beeldend werk. Om dit boek te kunnen uitgeven ben ik begonnen als eigen uitgever onder de naam ‘Black Sheep Publisher’.
Meer informatie:
www.kunstzinniggeit.nl
www.instagram.com/mjonstark

Aanmelden: