Nieuws

Kunst & Kids Café

Ontmoeten, onthaasten en ontdekken In het Kunst & Kids Café in de Haagse Bomenbuurt ontmoet je andere ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar en kan je lekker onthaasten met een goede kop koffie of thee en wat lekkers. De kindjes kunnen heerlijk met elkaar spelen en zichzelf en de wereld ontdekken. Binnen, in de ontdekspeeltuin en natuurlijk tijdens de (inloop)kunstlesjes, Kunstlesjes en meer! Dagelijks is er minimaal één kunstlesje, gegeven door professionals uit de buurt. Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten voor en door de buurt. Geen winstoogmerk Het Kunst & Kids Café is een stichting zonder winstoogmerk. We werken met vrijwilligers uit de buurt, die er samen voor zorgen dat een Kunst & Kids Café ochtend gesmeerd verloopt. Meedoen? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, kunstenaars en leuke samenwerkingspartners. Wil je meedoen? Neem dan contact op via info@kunstenkidscafe.nl.
Kunst & Kids Café
Kunst & Kids CaféSaturday, January 18th, 2020 at 5:30pm
Grijp je kans: dinsdag biedt juf Carol een extra les Plezier in bewegen aan van 10 tot 10.45 uur!
Omdat ze de laatste weken veel mensen moest teleurstellen (lessen zaten bomvol) en ze voor de laatste keer komt, geeft ze een extra les! Aanmelden kan via carolvanlingen@hotmail.com.
Daarna moeten we helaas weer wachten tot juf Carol in november pas terug is....
Kunst & Kids Café
Kunst & Kids CaféSaturday, January 18th, 2020 at 11:55am
Hoera, het zijn weer Nationale Voorleesdagen! Kom je maandag genieten van de voorstelling Mekkereend?
Deze gezellige interactieve en muzikale (vertel)voorstelling is geïnspireerd op het prentenboek van het jaar 2020: “Moppereend”. Reserveer snel je plekje!👇
Kunst & Kids Café
Kunst & Kids CaféThursday, January 16th, 2020 at 7:55pm
Zo leuk!!
Kunst & Kids Café
Kunst & Kids CaféThursday, January 16th, 2020 at 11:41am
De voorbereidingen voor de Voel-carrousel van maandag aanstaande zijn in volle gang. Kom je meedoen met je kindje? Het thema is Voel met Licht 💫
Aanmelden kan via http://kunstenkidscafe.nl/voel-carrousel/
Kunst & Kids Café
Kunst & Kids CaféSunday, January 12th, 2020 at 4:14pm
This week we have cheesecake with berries. Come taste it! 😋
Kunst & Kids Café
Kunst & Kids CaféTuesday, January 7th, 2020 at 9:33pm
Deze week Donderdag beginnen drie nieuwe Muziek op schoot lessenreeksen. Er is nog 1 plekje in de Dreumesgroep op donderdag en er zijn nog 2 plekjes in de Peutergroep op vrijdag. De vrijdag Dreumesgroep is inmiddels vol.
Dus twijfel niet te lang, maar meld je aan:
www.kunstenkidscafe.nl/kunstlesjes.