Nieuws

Kunst & Kids Café

Ontmoeten, onthaasten en ontdekken In het Kunst & Kids Café in de Haagse Bomenbuurt ontmoet je andere ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar en kan je lekker onthaasten met een goede kop koffie of thee en wat lekkers. De kindjes kunnen heerlijk met elkaar spelen en zichzelf en de wereld ontdekken. Binnen, in de ontdekspeeltuin en natuurlijk tijdens de (inloop)kunstlesjes, Kunstlesjes en meer! Dagelijks is er minimaal één kunstlesje, gegeven door professionals uit de buurt. Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten voor en door de buurt. Geen winstoogmerk Het Kunst & Kids Café is een stichting zonder winstoogmerk. We werken met vrijwilligers uit de buurt, die er samen voor zorgen dat een Kunst & Kids Café ochtend gesmeerd verloopt. Meedoen? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, kunstenaars en leuke samenwerkingspartners. Wil je meedoen? Neem dan contact op via info@kunstenkidscafe.nl.
Kunst & Kids Café
Kunst & Kids CaféWednesday, February 26th, 2020 at 12:46pm
Kom je na de vakantie (vanaf 2 maart) weer spelen en koffiedrinken? Misschien wil je wel samen met je kindje meedoen met een leuk lesje. Alle nieuwe lesjes staan weer online, dus meld je snel aan! 👇
www.kunstenkidscafe.nl/kunstlesjes
Kunst & Kids Café
Kunst & Kids CaféThursday, February 20th, 2020 at 10:35pm
Kunst & Kids Café
Kunst & Kids CaféWednesday, February 19th, 2020 at 4:09pm
Lieve papa’s en mama’s,

Ik voel me zo blij en dankbaar dat het mooie werk van Zacht&Sterk kan blijven doorgaan, ook nu ik wat meer in mijn eigen cocon zit.

❤️Start Yoga voor ouder&kind (2+)-reeks met Floor Smies❤️

Omdat mijn buikje nu lekker groeit zal Floor de eerst volgende reeks (5x) ook gaan geven.

Deze start op woensdag 4 maart 10.15-11.00 uur.
De aanmeldingen lopen al binnen, wil jij je plekje reserveren? Meld je dan nu aan door te reageren via onderstaande link:

http://kunstenkidscafe.nl/yoga-voor-ouder-en-kind/

Dank jullie wel voor jullie speelse aanwezigheid in de lessen, het is zo heerlijk om dat echte contact te zien tussen jullie en je kind(eren)✨
Kunst & Kids Café
Kunst & Kids CaféMonday, February 17th, 2020 at 9:57pm
Morgen kan je weer knutselen met Talitha tussen 10 en 11 uur. Dit keer gaan we lekker stempelen met verf en allerlei vormen en materialen. Kosten: €2,50.
Kunst & Kids Café
Kunst & Kids CaféMonday, February 17th, 2020 at 1:42pm
This week: lemon cupcakes with blueberries frosting!
Kunst & Kids Café
Kunst & Kids CaféSaturday, February 15th, 2020 at 5:18pm
Wat gaaf! Doe je maandag mee met de Voel-carrousel? Er zijn nog een paar plekjes:
http://kunstenkidscafe.nl/voel-carrousel/
Kunst & Kids Café
Renate
Altijd leuk om samen met de kinderen nieuwe dingen uit te proberen voor de Voelcarrousel, zoals deze waterkralen-voelbaan :). Aanstaande maandagochtend is de carrousel weer in het Kunst & Kids Café, er is nog een plekje vrij. Dus als je zin en tijd hebt kom langs en ontdek het samen met je (klein)kind.