Tekenen met aquarelpotlood

Dinsdag: Workshops Tekenen met aquarelpotlood (voor ouders)
Voor wie:  Moeders en vaders die het leuk vinden om creatief bezig te zijn. Je hoeft geen tekenwonder te zijn. Je kindje kan ondertussen spelen in dezelfde ruimte met het speelgoed van het Kunst & Kids Café of aan de kindertafel een kleurplaat kleuren of zelf tekenen. Natuurlijk mag je tijdens de workshop gewoon aandacht geven aan je kind.
Tijd
: 10.00 – 12.00 uur
Data:
– Workshops ‘It’s all in the family’: teken je gezin met aquarelpotlood: 15 en 22 januari óf 29 januari en 5 februari
– Workshops ‘Spice up your life’: maak keukenillustraties met aquarelpotlood: 12 en 19 februari óf 5 en 12 maart
Docent: Mirjam Nelck
Prijs: €55,- per persoon inclusief materialen en toegang tot het Kunst & Kids Café.
Korte omschrijving:
– Workshops ‘It’s all in the family’: teken je gezin met aquarelpotlood:
Een foto van je gezin aan de muur is zoooo 2017. Hoe leuk is een eigengemaakte tekening van je gezin om je woonkamer of hal mee op te leuken? Of als cadeau te geven aan opa en oma? Leer zo’n tekening maken in de workshop ‘It’s all in the family’.
Wat gaan we doen?
In de eerste les leer je de techniek van tekenen met aquarelpotlood. Vervolgens schets je, onder begeleiding, je eigen familieportret. In de tweede les werk je deze schets uit met aquarelpotloden op mooi mixed-media papier van zware kwaliteit. Alle materialen zijn aanwezig, dus je hoeft niets mee te nemen.

– Workshops ‘Spice up your life’: maak keukenillustraties met aquarelpotlood:
De keuken is de plek waar je kookt, leeft en eet. Dé plek voor gezelligheid. Maak deze plek dan nu nog gezelliger met je eigen illustratie(s) aan de muur! Wat gaan we doen? In de eerste les leer je de techniek van tekenen met aquarelpotlood. Vervolgens schets je, onder begeleiding, je eigen kruidige en/of smakelijke stilleven. In de tweede les werk je deze schets uit met aquarelpotloden op mooi mixed-media papier van zware kwaliteit, formaat naar keuze (aan te raden is maximaal A4). Alle materialen zijn aanwezig, dus je hoeft niets mee te nemen.
Meer informatie:  www.studiomeerdenhaag.nl/workshops
Aanmelden: