Scroll Top

Over ons

Ons verhaal Kunst & Kids Cafe

Ons verhaal

Ontmoeten, onthaasten en ontdekken

In het Kunst & Kids Café ontmoet je andere ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar en kan je lekker onthaasten met een goede kop koffie of thee en wat lekkers. De kindjes kunnen heerlijk met elkaar spelen en zichzelf en de wereld ontdekken. Binnen, bij mooi weer in onze speeltuin en natuurlijk tijdens de (inloop)kunstlesjes.

Kunstlesjes en meer!

Je kan samen met je kindje meedoen met leuke lesjes in het Kunst & Kids Café, zoals peutertheater, muziek op schoot of ouder- en kindyoga. En soms zijn er ook lesjes speciaal voor ouders, zoals pilates of haken. Je mag bij onze lessen je kindje altijd meenemen! De lesjes worden gegeven door professionals uit de buurt.

Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten voor en door de buurt, zoals cursussen (bv kinder EHBO), voorstellingen (bv voorleestheater en peuter-concerten) en evenementen (zoals een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs, een kinderkapper op locatie en een theaterproject om ouderen en peuters te verbinden).

Je vindt alles onder Kunstlesjes en meer en op Facebook.

Geen winstoogmerk

Het Kunst & Kids Café is een stichting zonder winstoogmerk. We werken met vrijwilligers uit de buurt, die er samen voor zorgen dat een Kunst & Kids Café ochtend gesmeerd verloopt. Om de kosten te dekken, vragen wij een toegangsprijs van € 2,50 om lekker binnen en buiten te kunnen spelen. De prijzen van de kunstlesjes verschillen. Deze staan bij de lesjes vermeld.

Voorwaarden

Bekijk onze voorwaarden.

Meedoen als vrijwilliger?

Wij werken met een gezellig vrijwilligersteam. Zonder deze toppers zou het Kunst & Kids Café niet kunnen bestaan. Elke ochtend zijn er ca 4 vrijwilligers (waaronder 1 vrijwillige coördinator) die de ouders en kinderen ontvangen, koffie en thee zetten, zorgen dat de lesjes kunnen plaatsvinden en dat alles goed verloopt. Maar we hebben ook vrijwilligers die andere taken uitvoeren, zoals het geven van Nederlandse conversatieles. Onze vrijwilligers hebben allemaal een VOG en ontvangen een onkostenvergoeding.
We zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Is het iets voor jou? Neem dan gerust contact op via info@kunstenkidscafe.nl.

Meedoen als docent?

Onze lessen worden gegeven door professionals uit de buurt. Ben jij docent en ben je geïnteresseerd om les aan ouders en/of kinderen te geven in het Kunst & kids Café? Of vind je het leuk een eenmalige activiteit aan te bieden die past bij ons doel en onze doelgroep? Dan gaan we graag met je in gesprek. Je kan contact opnemen via info@kunstenkidscafe.nl.

Contact
Kunst & Kids Café
Acaciastraat 139a
2565 JX Den Haag
info@kunstenkidscafe.nl

Stuur een bericht