Scroll Top

Voorwaarden

Toegang

Het Kunst & kids Café is toegankelijk voor (groot)ouders en verzorgers met kinderen. Omdat wij onder schooltijd geopend zijn, richten we ons op kinderen van 0 tot 4 jaar. De lesjes en het speelgoed zijn ook op deze doelgroep afgestemd. Maar oudere kinderen zijn uiteraard ook welkom! Bijvoorbeeld tijdens een studiedag van school. Let op: wij zijn tijdens schoolvakanties en veel studiedagen ook gesloten ivm de kinderopvang die in het pand is gevestigd. Je vindt de dagen waarop wij gesloten zijn hier.

Prijzen

Het Kunst & Kids Café is een stichting zonder winstoogmerk. We werken met vrijwilligers uit de buurt, die er samen voor zorgen dat een Kunst & Kids Café ochtend gesmeerd verloopt. Om de kosten te dekken, vragen wij een toegangsprijs per kind vanaf 1 jaar van € 2,50 om lekker binnen en buiten te kunnen spelen. De prijzen van de kunstlesjes verschillen. Deze staan bij de lesjes vermeld.

Consumpties

Wij proberen onze prijzen voor koffie en het lekkers betaalbaar te houden en zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is (onze menukaart vind je hier). Eigen consumpties meenemen is niet toegestaan, met uitzondering van babyvoeding. Wij vragen hiervoor je begrip.

Voorwaarden voor afmelden lesjes

Als je je aanmeldt voor een les, houdt de docent rekening met je komst en reserveert hij/zij jouw plekje(s). Dit kan betekenen dat anderen niet konden aanmelden, als de les vol zat. Bij een reeks houdt de docent dus meerdere weken rekening met jouw komst. Daarom hebben we de volgende voorwaarden:

  • Afmelden voor een losse les kan tot 24 uur van tevoren. Daarna is er geen restitutie mogelijk.
  • Afmelden voor een reeks kan tot een week (7 dagen) van tevoren. Daarna is er geen restitutie mogelijk.

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op met de betreffende docent of het Kunst & Kids Café.

Voorwaarden voor cadeaubonnen 

Ken je onze Kunst & Kids Café cadeaubonnen al? Het bedrag is vrij te kiezen en te besteden aan lessen(reeksen). Je kan de bonnen bestellen via info@kunstenkidscafe.nl.

Dit zijn de voorwaarden voor de cadeaubonnen:

  • Het bedrag van de cadeaubon is vrij te kiezen.
  • Het bedrag kan worden besteed aan lessen(reeksen) en activiteiten in het Kunst & Kids Café.
  • Bij inschrijving voor een les dient aan de docent te worden doorgegeven dat de les(senreeks) met de cadeaubon betaald wordt. 
  • Het bedrag hoeft niet in één keer besteed te worden. 
  • Als een lessenreeks duurder is dan het bedrag op de bon, kan worden bijbetaald aan de docent.   
  • De cadeaubon is een jaar lang geldig vanaf de aankoopdatum.
  • De cadeaubon staat op naam van de ontvanger.

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.